Slager
Voor het succes van een bedrijf is een goede slager onmisbaar want jij bent een vakman met vele talenten. Want jij weet hoe je vleesproducten, worstsoorten en vleeswaren zelf produceert. Maar je hebt ook verstand van voorraadbeheer, inkoop, marketing en weet hoe je de kostprijs van producten berekent. Ook kun je collega’s goed aansturen en begeleiden. En de klant is altijd blij met jouw inspirerende tips en praktische adviezen.
Benieuwd naar het slagersleven van Tim die de opleiding tot slager volgt? Lees snel verder
Tijdens de opleiding staan onderwerpen als productie, voedingstechnologie, calculeren, aansturen van medewerkers en nog veel meer op het programma. Deze BBL-opleiding (1 dag per week naar school) volg je bij SVO vakopleiding food en duurt drie jaar. Heb je werkervaring of de juiste vooropleiding, dan rond je de opleiding gemiddeld in 1 jaar af.
Verder leren
Na het afronden van deze opleiding kun je doorstromen naar een BBL-opleiding op niveau 4.
Meer informatie