a a a

Zoek jij een verrassend veelzijdig beroep?

Ben jij een culinaire topper of kei in klantvriendelijkheid? Kom werken in de slagerij: Een vak vol mogelijkheden!

Als je werkt in de slagerij is geen dag hetzelfde. Je maakt lekkere producten waar je je creativiteit in kwijt kunt, je adviseert klanten en nog veel meer. 

Dicht bij het product

Kies jij voor werk in de productie? Dan sta je dichtbij het product. Je weet waar jouw vlees vandaan komt en hoe jij dit in de slagerij verder gaat verwerken. Een prachtige entrecote of zelfgemaakte worst? Als een ware kunstenaar bewerk jij het vlees tot een product voor jouw klanten.

Verhaal vertellen

Of houd jij ervan om mooie vleesgerechten te maken en te verkopen? In de slagerij is vaak meer te vinden dan vers vlees en vleeswaren, maar ook maaltijden, hapjes, bbq-producten, soep. Er is zoveel te doen en daar is zoveel over te vertellen. En dat is jouw kracht!

Ondernemen

Of droom jij van een eigen zaak? Ondernemen, plannen maken, strategische keuzes, personeel aansturen. Het is allemaal mogelijk in de slagerij.

Voor decanen en mentoren

De Meat Your Future Karavaan bij jou op school

De slagerij is zoveel meer dan alleen vlees en vleeswaren. Creativiteit, kookkunsten en ondernemerschap is te vinden in elke slagersfunctie. Als worstmaker, slager of winkelmedewerker.

De Meat Your Future Karavaan geeft voorlichting voor het voortgezet onderwijs. Speel bijvoorbeeld samen met de klas de Escape Room. 

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent in de slagerij

Ben je op zoek naar een leuke baan? Dan ben je aan het goede adres. Er zijn veel vacatures bij slagers in Nederland, dus ook vast bij jou in de buurt!

Slager met dry aged meat-500x

Verhalen uit de praktijk

Winnies culinaire ontdekkingstocht: vraag het magazine aan

Gesprekken over de voedselketen, de perfecte bbq en culinaire verrassingen. Winnie ging op ontdekkingstocht langs verschillende slagers. Lees hun verhalen over het verrassende veelzijdige vak en probeer de lekkere recepten.

Winnie16

Er zijn geen bijeenkomsten gevonden.