a a a

Verkoopspecialist slagerij

Ben jij diegene voor wie klanten graag terugkomen? Als verkoopspecialist heb jij prettig klantcontact hoog in het vaandel staan. Ook beschik je over productkennis en weet jij de producten mooi te presenteren.

Daarnaast bereid jij de lekkerste kant-en-klare maaltijden en traiteurgerechten. Om tevreden klanten te krijgen is jouw werk van groot belang. 

Door jouw productkennis kun je nog beter adviseren en verkopen. Ook bereid je kant-en-klaarmaaltijden en traiteurgerechten. Om goed te verkopen is productkennis een vereiste. Maar een mooie presentatie en een prettig contact met de klant zijn net zo belangrijk. Jij hebt het als verkoopspecialist allemaal in huis. 

Daarnaast bereid jij de lekkerste kant-en-klare maaltijden en traiteurgerechten. Het is dus niet vreemd dat de klanten graag bij je terugkomen na deze opleiding. Tijdens de opleiding staan onderwerpen als marketing, productie, calculeren, logistiek, aansturen en nog veel meer op het programma.

Deze BBL-opleidig volg je bij SVO vakopleiding food en duurt twee jaar. Heb je veel werkervaring of de juiste vooropleiding, dan rond je de opleiding gemiddeld in 1 jaar af.

Verder leren

Na het afronden van deze opleiding kun je doorstromen naar een BBL-opleiding op niveau 4.

Meer informatie