a a a

Foodondernemer

Ben je ondernemend en zelfstandig en zit je altijd vol nieuwe ideeën op het gebied van food? Wil je graag je eigen foodzaak beginnen? De opleiding Food ondernemer leert je alles wat je nodig hebt. Als ondernemer in food barst je van de plannen. Je wilt je eigen foodzaak beginnen, zoals een slagerij, delicatessenwinkel of foodtruck.

Je stuurt makkelijk medewerkers aan, je bent sterk in marketing en communicatie en je weet precies hoe je je producten aan de man moet brengen. Voor netwerken draai je je hand niet om. De opleiding Food ondernemer zorgt dat je alles in huis hebt om van je eigen zaak een groot succes te maken.

Tijdens de opleiding staan onderwerpen als het ontwikkelen van ondernemersvaardigheden, communicatie en marketing, netwerken, innovatief denken, leiding geven en nog veel meer op het programma. e volgt geen hele dagen theorie maar je gaat ook zelf aan de slag. De praktijk staat centraal in deze opleiding. Je werkt zelfstandig en in groepjes aan creatieve projecten waar food centraal staat. 

Deze BOL-opleidig volg je bij SVO vakopleiding food en duurt één jaar. 

Verder leren

Na het afronden van deze opleiding kun je doorstromen bijvoorbeeld naar het HBO.

Meer informatie