a a a

Allround food expert

Als dé foodprofessional van de toekomst maak je het verschil voor bedrijven in food, zoals bijvoorbeeld de slagerij. Je weet hoe je de klant verrast met lekkere producten, hoe je ze online bereikt en stuur je collega's aan. Tijdens de opleiding Allround food expert leer je alles over food én over de wereld er omheen. Je leert wie je klanten zijn en hoe hun koopgedrag eruitziet. Welke processen er zijn in foodproductie en hoe je medewerkers kunt aansturen. 

Als Allround food expert weet je alles over het bewerken, bereiden en presenteren van foodproducten. Marketing, trends in food en ondernemingsplannen hebben geen geheimen voor je. Tijdens de opleiding staan onderwerpen als kennis van de foodbranche, voedings- en productkennis, communicatie en marketing, productie, projectmanagement en aansturen en nog veel meer op het programma. 

Deze BOL-opleidig volg je bij SVO vakopleiding food en duurt twee jaar. Je volgt geen hele dagen theorie maar je gaat ook zelf aan de slag. De praktijk staat centraal in deze opleiding. Je werkt zelfstandig en in groepjes aan creatieve projecten waar food centraal staat. Zo zijn er ook leuke foodsafari's en stages om de zeer diverse wereld van food te ontdekken.

Verder leren

Na het afronden van deze opleiding kun je doorstromen naar een BOL-opleiding op niveau 4.

Meer informatie