a a a

De foodbranche is op zoek naar jou als ondernemer!

Gaat je hart sneller kloppen bij de gedachte aan een eigen foodonderneming? De ondernemerskansen in de foodsector zijn groot en de mogelijkheden zijn talrijk. Je kunt alle kanten op met jouw talenten, interesses en passies. De Ondernemersacademie Food heeft een duidelijke ambitie: bijdragen aan eerlijk, gezond en vers.
 
Dat doen we door nieuwe ondernemers op te leiden. Bovendien brengen we ze in contact met bestaande ondernemers die op zoek zijn naar een opvolger. Dus mensen zoals jij. Die van wanten weten. Die lef hebben. Met jouw talenten en passies kom je bij ons goed tot je recht. En na onze opleiding ben jij klaar voor de toekomst. 

Opleidingsprogramma in het kort

De Ondernemersacademie Food biedt een integraal leertraject van 6 maanden. Plus 3 maanden coaching. De opbouw is modulair. Tijdens het leertraject krijg je te maken met interessante bedrijfsbezoeken en experts uit verschillende vakgebieden.

Je krijgt inzage in de bedrijfsvoering van de desbetreffende bedrijven. Je krijgt advies en kan hen alles vragen over hun vak. De opleiding is maatwerk. Waar behoefte aan is wordt een invulling aan gegeven. Op deze manier ben je verzekert dat je met een volledig en concreet ondernemersplan kan starten.

Meer informatie