a a a


Ambachtelijke Slager

Slagerij Kusters

Wie zijn wij? Slagerij Kusters te Margraten is een ambachtelijke slager waar nog zelf geslacht wordt en de producten op ambachtelijke wijze worden bereid. Het vlees wordt vervolgens verkocht aan horecazaken en particulieren. Wat ga je doen? Als ambachtelijke slager controleer je het inkomende vlees en voer je een groot gedeelte van het totale vleesverwerkingsproces uit. Dit zal voornamelijk tot aan het portioneren zijn. - Verwerking van vlees. Hieronder verstaan wij o.a. snijden, ontbenen, ontvliezen, portioneren, marineren en paneren; - Opruim- en schoonmaakwerkzaamheden. Wie ben jij? - Je bent flexibel wanneer er direct iets moet worden opgepakt voor een klant; - Je kan zelfstandig functioneren in een team van gelijken; - Je hebt ervaring als slager of wilt dit als leerling gaan leren. Arbeidsvoorwaarden: - Werktijden in dagdiensten van 07:00 tot 16:00 uur; - Beschikbaar maandag t/m zaterdag; - Personeelskorting; - Salaris naar kennis en ervaring.

  • Margraten
  • Aantal uren: 38

Disclaimer: Wij werken niet met recruiters voor de invulling van onze vacatures. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.