a a a


Horecaslager / portioneerder

Van Ommeren Vlees

Als slager / portioneerder zorg je ervoor dat de bestellingen op tijd klaar zijn. Dat betekent ’s ochtends klant specifiek portioneren. Daarna vul je de voorraad weer aan. Je bent bekend met de verschillende snitten die in de horeca gebruikt worden en kunt je inleven hoe de kok het door jou gesneden vlees gaat bereiden. Je hebt een afgerond SVO diploma en je bent bereid om in voorkomende gevallen op zaterdag te werken. Over van Ommeren Vlees Van Ommeren Vlees is al 33 specialist op het gebied van vlees voor de horeca. Wij portioneren, verpakken en bezorgen alle soorten vlees die in een restaurant gebruikt worden. Voornamelijk rund, varken, lam en gevogelte, maar in het seizoen ook veel wild. Daarnaast hebben we een lijn met eigen gedroogde vleeswaren en bedienen we de consument via onze website bigsteaks.nl

  • Zutphen
  • Aantal uren: 38

Disclaimer: Wij werken niet met recruiters voor de invulling van onze vacatures. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.