a a a


Chef winkelslager/Filiaalmanager (fulltime)

Hergo Slagerijen

Onder de naam Hergo ‘De Slager met ’n Koksmuts’ zijn er vier slagerijen in Amsterdam Zuid en Amstelveen. Deze slagerijen zijn absoluut een begrip in de regio en er buiten. De Slagerijen hebben een volledig assortiment van deze tijd met vlees, vleeswaren, salades, maaltijden en heerlijk belegde broodjes.

Bij Hergo Slagerijen gaan we al meer 90 jaar voor de beste kwaliteit en service! Als chef winkelslager werk je mee in het team van de slagerij, bestaande uit slagers en winkelverkopers, en ben je verantwoordelijk om samen met je collega’s iedere dag weer te streven naar de hoogst mogelijke kwalitatieve en ambachtelijke producten en service.

Je bent eindverantwoordelijk voor een effectieve en efficiënte manier van werken in de slagerij en draagt met je team zorg voor een representatieve presentatie van de winkel . Je stuurt en corrigeert waar nodig de operationele voortgang van de processen in de winkel en zet daarvoor de benodigde mensen en middelen in.

Disclaimer: Wij werken niet met recruiters voor de invulling van onze vacatures. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.