a a a


Opgeleid worden door een Branche erkende Meesterslager

Chateaubriand

Wil jij, meisje of jongen, het echte ambachtelijke slagersvak leren van mij, branche erkende meesterslager Johan van Uden. Onder het ambachtelijke vak versta ik dat je alles zal leren op de traditionele manier. Ik ben opgeleid in zowel Nederland, Frankrijk en België. Ieder land heeft zijn eigen manier van werken en die vakkennis bezit ik volledig. Het is dan ook mijn doel om dit aan een gedreven leerling slager over te dragen.

Creativiteit staat bij mij hoog in het vaandel en daarom ben ik ook trotse winnaar van wel twee keer de Gouden Slagersring. Verder zijn wij specialist in de Benelux van dry aged vlees. De runderen, lammeren, kalveren en het gevogelte wordt bij ons volledig uitgebeend en bewerkt tot winkelklaar en deze techniek zal dan ook worden aangeleerd. De worstmakerij van Chateaubriand Heemstede is gebaseerd op de Franse worstmakerij methode.

  • Heemstede
  • Aantal uren: 38

Disclaimer: Wij werken niet met recruiters voor de invulling van onze vacatures. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.