a a a


Allround slager

Frans Koot, keurslager

Voor onze gloednieuwe Keurslagerij zijn wij op zoek naar een allround slager, die al de nodige ervaring heeft kunnen op doen. Je komt in een team van drie slagers te werken die allemaal hun eigen specialisme hebben.

Als slager binnen het team is het je taak om te zorgen voor de juiste voorraad van eigen producten, een verzorgde presentatie van de toonbank en heb je een klantgerichte werkhouding. Jouw kennis geeft meerwaarde aan ons product en processen.

Functie-eisen

  • Je kan verschillende vleessoorten winkel klaar afsnijden
  • Je hebt goede vleeskennis, met betrekking tot herkomst, kwaliteit, bestemming en verwaarding
  • Je kan een verkoopgesprek met klanten voeren met menu- en bereidingsadviezen
  • Je bent geïnteresseerd in productie en worstmakerij op ambachtelijk niveau
  • Het bewaken van de hygiëne volgens de HACCP-normen

Over Frans Koot, keurslager

Wij zijn een ambachtelijke Keurslager, sinds 1995 gevestigd in Rhoon. Medio juni verhuizen we naar een gloednieuwe keurslagerij. In onze winkel verkopen wij naast een breed assortiment aan vlees en vleeswaren, een grote diversiteit aan vers bereide maaltijden, grillprodukten, borrelhapjes en salades uit eigen keuken. Wij snijden onze eigen runderen en kalfsvlees uit om onze klanten de hoogste kwaliteit te bieden. Verder word er in onze eigen worstmakerij verschillende vleeswaren en verse worst gemaakt.

  • Rhoon
  • Aantal uren: 40 uur

Disclaimer: Wij werken niet met recruiters voor de invulling van onze vacatures. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.