a a a


Catering kok

Keurslagerij Owel

Wij zijn op zoek naar een kok! Waarom een catering kok? Het is bij ons natuurlijk niet zo dat je mooie 5 gangendiners kan klaar maken, maar we zoeken wel iemand die het leuk lijkt om al onze maaltijden te bereiden, tussen de middag kan bijspringen in de broodjeshoek en nieuwe maaltijden bedenkt. Als het corona tijdperk voorbij is willen we ook weer catering aan gaan bieden aan (grote) partijen.

Denk daarbij aan een warm/koud buffet, stamppotten buffet of een gezellige barbecue waarbij je werkt met een mooie keramische barbecue, zoals de green egg of de bastard. In september verhuizen wij naar een mooie nieuwe locatie, waarbij het koken in de winkel ook weer actueel wordt. Alle maaltijden die wij maken worden vers klaar gemaakt, met zo min mogelijk toevoegingen. We willen dat de klanten deze beleving mee krijgen.

Wil je solliciteren of meer informatie? Neem dan even contact op, telefonisch of per email. Jouw c.v. & motivatie ontvangen we het liefst via de email.

  • Katwijk
  • Aantal uren: fulltime

Disclaimer: Wij werken niet met recruiters voor de invulling van onze vacatures. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.