a a a


Winkelmedewerker

Slagerij Blonk

Wil jij werken bij een gezellig familiebedrijf waar ze nog een echt ambacht uitoefenen? Steek je graag de handen uit de mouwen en ben je jong van geest? Dan verwelkomen wij je graag in onze slagerij! De producten in onze winkel in Nieuwveen maken wij allemaal zelf.

Wij koken hammen, draaien worsten, steken saté en verzorgen BBQ’s voor groepen van 5 tot 500 mensen (en soms meer). Wij werken met heerlijke T-Bone steak’s, broodbeleg en ouderwetse gehaktballen. Wat ons nog uniek maakt is dat wij eigen recepten hebben en alles vers bereiden. Dat doen wij niet alleen voor onze eigen winkel, maar ook voor bijvoorbeeld hotels en marktkooplieden. Dit doen wij met een gezellig team van 11 die iedere dag samen werken aan onze unieke producten. In onze slagerij is het ouderwets hard werken en veel plezier maken met elkaar.

Wij gaan met respect om met onze klanten en elkaar en geven je de ruimte je te ontwikkelen. Je kan bijvoorbeeld een opleiding gaan volgen om nog beter in je vak te worden of

  • Nieuwveen
  • Aantal uren: 32-40
  • Arie Blonk
  • 06-53573045 of 0172-539187

Disclaimer: Wij werken niet met recruiters voor de invulling van onze vacatures. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.