a a a


Slager

Slagerijen Kaldenberg

Heb jij interesse in het slagersvak en wil je je verder ontplooien in deze ambachtelijke functie? Als Productieslager ben je bekwaam in veel technieken, dus het uitbenen, afvliezen en portioneren van vleesproducten is voor jou geen probleem. Je maakt ons vlees verkoop klaar en checkt elke bestelling, zodat de juiste producten naar onze klanten worden gestuurd. Het is ook belangrijk dat je hygiëne in je achterhoofd houdt en je werkplek en de machines schoonhoudt. Wat breng je mee als Productieslager? De Slager die wij zoeken heeft niet alleen de benodigde kennis, maar ook genoeg ervaring met rund-, lams-, kalfs- en varkensvlees. Dit heb je opgedaan bij een slagersopleiding of op de werkvloer.

  • Vuren
  • Aantal uren: 32 - 40 uur

Disclaimer: Wij werken niet met recruiters voor de invulling van onze vacatures. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.