a a a


COLLEGA VERKOOPTEAM SLAGERIJ DE LEEUW A'DAM-C

SLAGERIJ DE LEEUW TRAITEUR AMSTERDAM

Welkom Verkooptalent! Ben jij toe aan een nieuwe stap in je carrière bij onze gerenommeerde slagerij/traiteur in hartje Amsterdam? Wij zoeken per direct een enthousiaste collega, die vol passie en plezier onze klanten kan helpen en adviseren over vlees(waren), culinaire traiteurgerechten en delicatessen. Warenkennis, goede communicatieve eigenschappen, een open, service-minded instelling, collegialiteit en interesse/inlevingsvermogen in de klant zijn hierbij onmisbaar. De ins & outs leren wij je graag. Heb jij: - liefst 1-2 jaar relevante werkervaring in de foodbranche - affiniteit met koken, gastronomie en onze culinaire producten - Engelse spreekvaardigheid - je woonplaats in (regio) Amsterdam 
- beschikbaarheid voor 3, 4 of 5 dagen per week (sowieso de vrijdag en zaterdag; zondag/maandag gesloten) - en ben je een leergierige, energieke, representatieve en gedreven verkoper/verkoopster, bel dan Arno op 020 6230235. Of kijk eerst online op slagerijdeleeuw.nl.
 Tot ziens!


Disclaimer: Wij werken niet met recruiters voor de invulling van onze vacatures. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.